Homeogarden, Organska zemlja za orhideje 10 lit

ORGANSKA ZEMLJA ZA ORHIDEJE 10L

✅ KONCENTRIRANI BLOK ORGANSKEGA SUBSTRATA ZA ORHIDEJE
✅ ZA NARAVNO, ORGANSKO SAJENJE IN PRESAJANJE ORHIDEJ
✅ CERTIFIKAT SKLADNOSTI ZA EKOLOŠKO PRIDELAVO!
✅ IZBOLJŠUJE VODNO-ZRAČNI REŽIM
✅ SUBSTRAT JE NAREJEN IZ 100 % NARAVNIH IN ORGANSKIH SNOVI
✅ NE VSEBUJE UMETNIH GNOJIL ALI AGROKEMIKALIJ.

Uporaba organske zemlje za orhideje

Sajenje, presajanje v substrat lahko izvajamo skozi celo leto ali pa ga samo dodajamo k že posajenim orhidejam.

Odprite embalažo in blok substrata postavite v dovolj veliko vedro ali lonec. Bloku substrata enostavno dolijemo 4-5 l vode. Blok voda hitro namoči, tako, da je organska zemlja pripravljena v približno 10-15 minutah. Po potrebi lahko tudi ob koncu raztapljanja pomešate ali pregnetete zemljo, da se zemlja omoči enakomerno. Ko je zemlja pripravljena lahko direktno sadite orhideje.
Kako do najboljših rezultatov

Organsko zemljo uporabljate povsod, kjer želite izboljšati rastne pogoje za orhideje in zmanjšati potrebo po zalivanju tudi do 50 %. Pri zalivanju bodite pozorni, da zalivate manj kot običajne zemlje, saj izdelek zelo dobro zadržuje vodo in vlago, kar je bistvena prednost.

Priporočamo še uporabo izdelka Homeogarden Čudovite orhideje, kar bo še dodatno povečalo cvetenje in rast vaših orhidej. Uporabljajte ga lahko enkrat mesečno v priporočenih količinah.
Kje uporabljamo

Za sajenje in presajanje vseh vrst orhidej in za mešanje s slabšimi zemljami in substrati.
Kdaj uporabljamo

Celo leto pri setvi, sajenju, presajanju.

Tehnični in varnostni podatki: Substrat je narejen iz 100 % naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Izdelek hranimo v izvirni embalaži v suhem prostoru.

Sestava: 100% rastlinski, naraven in organski substrat iz kokosovih palm. Vsebnost kokosovih lomljencev velikosti 18-25 mm 60% in velikosti 5-15 mm40%. Suha snov min 95%. Skupni dušik 0,09%, fosforjev pentaoksid 0,12%, kalijev oksid 0,15%, kalcijev oksid 0,19%, magnezijev oksid 0,17% v suhi snovi. PH je nevtralen. Substrat ne vsebuje šote.


Ostala ponudba