NEEM tonic, tekoče organsko škropivo in gnojilo

NEEM TONIC, tekoče organsko škropivo in gnojilo

DELUJE NA VEČ KOT 200 INSEKTOV.

Tonik namreč prekrije listnato površino in prepreči kaljenje glivičnih trosov. Neem olje deluje učinkovito proti gnilobi, plesni, rji, garjam, listnim madežem in listnatim ušem; deluje kot prepreka.
Popolnoma naraven tonik za rastline in zemljo predstavlja odlično vrtno razpršilo in ugodno vpliva na porast deževnikov v zemlji. Tonik deluje podobno kot fungicidi/insekticidi / sredstva proti pršicam: Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo; uporablja se lahko pri okrasnih rastlinah, drevesih, grmih, zelenjavi, sadju in tudi na zelenih stanovanjskih površinah.
Tonik preprečuje sledeča glivična obolenja: črna listna pegavost, plesen, rja in garje. Med drugim preprečuje tudi delovanje pršic in insektov, kot so ščitkarji, listne uši in košeniljke.
Doziranje: Od 5 do 10 ml na 1 liter vode odvisno ali gre za preventivno ali kurativno škropljenje. Pred uporabo Neem tonik dobro pretresemo, zmešamo z vodo in poškropimo rastline. Pomembno je, da škropimo zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, ter da poškropimo rastline zgoraj in spodaj ter po zemlji okrog rastline. Pripravek porabimo v 8 urah.
Prednosti Neem tonika:
– 100% naravno organsko mineralno gnojilo.
– povečuje število deževnikov v tleh.
– povečuje rodovitnost zemlje
– je biološko razgradljiv.
– je emulgiran.
– je učinkovit proti širokemu spektru škodljivih insektov.
– je okolju prijazen.
– ohranja rodovitnost zemlje.
– ne škoduje rastlinam.
– nadzoruje rast rastlin in prispeva k večjemu pridelku.
– je lahek za uporabo.
– je »varčen«.
– Ima daljši rok uporabe od ostalih bio sredstev, ki se uporabljajo proti insektom.


Ostala ponudba